måndag 5 september 2011

Umeå

Ja, då är jag här i Umeå för studier i tre terminer. Den första dagen i går var virrig, virrig och åter  virrig. Ny stad, nytt universitet, nya människor. Campus är hur stort som helst så jag måste hela tiden ha karta för att hitta. Trots att stället är så gigantiskt så träffade jag både människor med släktanknytning till Vidsel och en kompis till Tobias och Linda. Dessutom såg jag King Marcus, alltså Marcus Fagervall. Han har nog lagt musiken på hyllan och ska börja studera.
Lite koll på hur bussarna går från vandrarhemmet där jag bor, en liten sväng på stan för att köpa ny skolväska och sedan tillbaka till mitt rum för lite pluggande. Ganska tidigt blev det sängen igår, jag steg ju upp halv fem så lite trött var jag allt.
Efter en dusch och frukost så ska jag strax iväg igen till universitetet för mer allmän info. I morgon börjar själva kursen och då blir det säkert hårdkörning för hela slanten resten av terminen. :) Det ska bli så spännande.

1 kommentar:

Marie sa...

Spännande :) här hemma gnuggas ge dörrar och lister för fullt, inte alls lika spännande. Isa har haft feber, men den har börjat ge sej nu. Hoppas första veckan går bra!! Kram